Steigerbouwer gezocht

Over deze functie

Voor onze opdrachtgever, een specialist waar het gaat om het maken van een veilige (tijdelijke) werkplek op hoogte zoeken wij per direct ervaren steigerbouwers in de alluminium voor 40 uur per week.

Onze klant beschikt over een ruim aanbod van steigers, hangbruginstallaties, hoogwerkers en persoonlijke valbeveiliging.

Wat verwachten wij van jou?

In deze functie ben je samen met je team verantwoordelijk voor het veilig opbouwen, afbreken en onderhouden van steigerwerk op verschillende locaties. Je hebt ervaring met het op deskundige wijze op- en afbouwen van steigers (rolsteigers en hangbruggen). De gemonteerde steigers zijn regelmatig erg hoog, blijven lang staan en worden gebruikt voor allerlei (bouw)werkzaamheden. De personen die de werkzaamheden uitvoeren moeten op jouw werk kunnen vertrouwen. Vandaar dat wij verwachten dat de steigerbouwer hoge eisen aan zichzelf stelt.

Om voor deze functie in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende functie eisen:

  • Aantoonbare ervaring in de steigerbouw (minimaal 1 jaar);
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren
  • Je hebt geen problemen met werken op hoogte

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een leuke en dynamische baan aan bij een sterk groeiend en uiterst professioneel bedrijf. Je maakt een werkweek van 40 uur. De werktijden zijn van 07.00 tot 16.00, exclusief overwerk (125% per overwerk uur). Reiskosten naar opstapplaats/locatie worden vergoed (€0,19 cent per km).

Waar ga je werken?

 Je bent voornamelijk werkzaam in de omgeving Rotterdam.

Direct solliciteren