Vacature Bouw

Vacature Allround Schilder

Voor onze opdrachtgever is Iworkbv op zoek naar een ZELFSTANDIGE ALLROUND SCHILDER voor werk in Breda.

Lees meer

Vacature  Allround Timmerman

Is timmeren jouw passie, kent het vak geen geheimen voor jou, hou je van aanpakken en kan je zowel alleen als in teamverband werken? Reageer dan snel! En word de allround timmerman die wij zoeken! Als allround timmerman ben je verantwoordelijk voor o.a: • Vakkundig verrichten van geveltimmerwerk en aftimmerwerk: 

Lees meer

Vacature Steigerbouwers 

Voor onze opdrachtgever, een specialist waar het gaat om het maken van een veilige (tijdelijke) werkplek op hoogte zoeken wij per direct ervaren steigerbouwers in de alluminium voor 40 uur per week. Onze klant beschikt over een ruim aanbod van steigers, hangbruginstallaties, hoogwerkers en persoonlijke valbeveiliging.

Lees meer

Vacature Bouw 

Voor een bekend bouwbedrijven zijn wij zoeken naar ervaren (ZZP) betontimmermannen voor een nieuwbouwproject in diverse regio's. De projecten zijn tot eind 2019 en bij een wederzijdse klik kunnen de bedrijven je daarna doorplannen naar nieuwe projecten in de omgeving.

Lees meer

Vacature Monteur Steigerbouw 

Wij zijn op zoek naar meerdere monteurs steigerbouw voor een project. Kom jij ons team versterken? Reageer dan direct op deze vacature!

Lees meer

Vacature 1e Monteur Steigerbouw

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct opzoek naar ervaren 1emonteurs steigerbouw. 

Als eerste monteur ben jij de hoogst verantwoordelijke onder de steigerbouwermonteurs, wat betekent dat je de werkzaamheden verdeeld onder je collega’s en dat je hen waar nodig begeleidt. Ook bewaak je de voortgang van het proces en rapporteer je dit.

Lees meer

Vacature Zelfstandige Timmerman

We zoeken een ervaren, zelfstandige timmerman die aan de slag wil voor een innovatief bedrijf wat werkt aan projecten op het water. De werkzaamheden vinden vooral plaats in Zuid-Holland. Het project start eind mei.

Lees meer