Vacatures Agrarische sector

Vacature Tomatenplukkers

Vanwege de constante groei is iWork op zoek naar medewerkers met ervaring in de paprika’s. Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een medewerker met ervaring in de paprika’s. Ben jij ervaren met de onderstaande werkzaamheden in de paprika’s neem dan contact met ons op.

Lees meer

Vacature Heftruckchauffeur

Voor een productiebedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een zeer ervaren heftruckchauffeur. Het betreft een baan voor 5 dagen per week.

Lees meer

Vacature Orderpikker

Wij zijn op zoek naar een orderpicker die ons team van Food-orderpickers komt ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. De werkzaamheden bestaan uit het verzamelen van de door onze klanten bestelde artikelen aan de hand van een orderlijst. Heb je ervaring met het orderpicken met behulp van een elektrische pompwagen? Reageer dan snel en richt je sollicitatie aan ons.

Lees meer

Vacature Machine Operator Flow Pack

Voor opdrachtgevers in de AGF sector in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een ervaren Machine Operator Flow Pack. Je bent verantwoordelijk voor het zo optimaal laten functioneren van de machines, teneinde het productieproces efficiënt te laten verlopen. Dit houdt in 100% kwaliteit, 100% inzet mensen en maximale output.

Lees meer


Vacature Productiemedewerker Tuinbouw 

Voor onze klant zoeken we per direct productiemedewerkers voor in de tuinbouw. Het werk betreft kassen leegmaken en opruimen en plantresranten opruimen dmv machine.

Je werkt in een ploeg die per week circa 3 lange dagen maakt per week.

  • Ervaring als operator is een mooie extra.
  • Engels sprekend is een pre.
  • In bezit van rijbewijs is een pre.
  • Soort dienstverband: Voltijd

Taal:

  • Engels, Nederlands Pools (Aanbevolen)

Lees meer