werken in de Botlek en industrie

industrieel personeel gezocht

VOOR DIVERSE PROJECTEN EN OPDRACHTGEVERS ZOEKEN WIJ DIVERSE MEDEWERKERS!

bouw

BOUW PERSONEEL GEZOCHT

VOOR DIVERSE PROJECTEN EN OPDRACHTGEVERS ZOEKEN WIJ DIVERSE MEDEWERKERS!

land en tuin bouw

Vacatures Agrarische sector

VOOR DIVERSE PROJECTEN EN OPDRACHTGEVERS ZOEKEN WIJ DIVERSE MEDEWERKERS!

Iworkbv is altijd op zoek naar personeel

Op ons kantoor in Schiedam ben je van harte welkom voor een gesprek. Binnenlopen mag altijd maar op afspraak is wel zo handig.Tijdens dit gesprek willen wij meer van je weten zoals wat voor baan je zoekt, of dit een tijdelijke of vaste baan moet zijn en wat je ervaring en ambities zijn.  Ook als ZZP'er ben je van harte welkom. Samen bespreken we je baankansen en bekijken we eventueel direct de openstaande vacatures. Zit jouw baan daar niet bij? We gaan direct voor jou op zoek.

uitzendbureau

Agrarische sector

Iworkbv bouwt op een jarenlange ervaring in de agrarische sector. Denk daarbij aan werkzaamheden als tomaten knippen en sorteren, paprika's toppen en draaien en komkommers oogsten. We zoeken altijd tuinbouwkrachten voor alle productiewerkzaamheden in zowel de groenteteelt als de sierteelt. Kom jij ons versterken? Neem direct contact met ons op voor een leuke baan in de groensector.

Bouw

Iworkbv is een vakkundig bemiddelaar met jarenlange ervaring en kennis in de bouw en een groeiende klantenkring. We zijn dus altijd op zoek naar nieuwe vakkrachten met oog voor precisie en kwaliteit. Zoek je werk in de bouw als bijvoorbeeld timmerman, steigerbouwer, tegelzetter en metselaar? Meld je dan aan bij Iworkbv zodat we je kunnen plaatsen bij een van onze opdrachtgevers.

Techniek & Industrie

Iworkbv is bekend met de techniek en industrie sector. Ligt jouw talent in de techniek en/of industrie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zoeken vakkrachten met oog voor precisie en kwaliteit die aan de slag willen bij een van onze klanten. Je kunt zowel fulltime als parttime werken. Bij onze klanten leer je volop, word je steeds ervarener en liggen mogelijkheden om door te groeien binnen de industrie en techniek.

Iworkbv is altijd op zoek naar opdrachtgevers!

Heeft uw bedrijf snel extra inzet nodig bij een project of vanwege tijdelijke drukte, maar wilt u niet direct iemand in dienst nemen? Wij zijn 24/7 bereikbaar om gemotiveerde, vakkundige, voornamelijk Poolse en Nederlandse werknemers uit te zenden binnen de agrarische sector, bouw en techniek of industrie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Zeeland en het Westland. Neem gerust contact met ons op!